Към Част 1 – ТУК. Зловещата история на прокълнатата къща

...
Към Част 1 – ТУК. Зловещата история на прокълнатата къща
Коментари Харесай

Зловещата история на прокълнатата къща на улица Норт Монро 218

Към Част 1 – ТУК. Зловещата история на прокълнатата къща на улица „ Норт Монро “ 218 в град Хартфорд Сити … През 1940 година, Сидни Фолкнер и брачната половинка му се заселват в стаите на последния етаж, където, по клюки, умират децата на Миърс (Zona666.com). Но, седмица след като се преместили в къщата, Сидни попаднал в доста странна автомобилна катастрофа и умрял.



Според очевидци, камионът на Сидни се движил постепенно по пътя и внезапно, без забележима причина, рязко се обърнал встрани и се блъснал в опората на мост. Тежката дълга греда, която отскочила сега на удара от опората, пробила предното стъкло на камиона на Сидни и се забила в гърдите на мъжа. Според същите очевидци, тялото на Сидни било извадено с огромна компликация от кабината. Още по-голяма тайнственост се прибавя и от обстоятелството, че 10 години по-рано, на същия участък от пътя, при случай, умира брачната половинка на Джордж Бергер. Информацията за последвалите наематели в прокълнатата къща на улица „ Норт Монро “ е доста малко. Най-вероятно, малко хора са се заселвали там или са го правили по незаконен начин. Известно е единствено, че едно семейство с дете е живяло в дома, а детето загива по време на пожар. След това, до 90-те години на предишния век, никой не живял в тази къща. Тя била празна и единствено местни групи окултисти от време на време се промъквали скрито в нея през нощта и изпълнявали ритуали. В същото време, за къщата на улица „ Норт Монро “ 218 стартират да се описват многочислени градски легенди. Що се отнася до жителите на прилежащите къщи, те знаят сигурно, че всички беди на къща 218 идват от злобен фантом, живеещ в нея. Самите те неведнъж са виждали злокобен контур в прозорците на къщата. Виждали са също чудноват черен пушек, излизащ от прозорците, чували плашещи звуци, ръмжене, гласове или писъци. Съседите се обаждали всякога в полицията, само че патрулните чиновници, които дошли, намирали къщата празна и без признаци, че някой живее в нея. Четете още: Очевидец снима необичайно деяние на манекен от витрина (видео)



В интернет има история на мъж, който твърди, че като дете е живял в къща 218 на улица „ Норт Монро “ и е виждал доста странни неща там. Той споделя: “Живях там минимум шест години и постоянно се опасявах от странните звуци, които чувах. Не ги чувах постоянно, само че когато това се случеше, беше доста ужасно. Майка ми ме утешаваше. Но, тя самата е виждала контур на непозната жена, която стояла до моето легло. Никога не съм харесвал тази остаряла къща и бях благополучен, когато най-сетне я напуснахме. Беше през 50-те години на предишния век. ” През 2014 година, група „ ловци на духове “ отива в къщата на улица „ Норт Монро “, с цел да заснеме телевизионна история. Когато слезли в мазето, претърпяли нещо доста необичайно и плашещо. Толкова се уплашили, че не желали да останат в тази къща повече. Човек от групата получил одрасквания по гърба, а когато откривателите присъединили аудио техниката в мазето се записал неясен глас, който ругаел и обиждал членовете на екипа. Друг участник, на име Дейвид Уеърли, твърди, че по време на престоя си в къщата, забелязал поне две фигури-сенки, а вратата към стаята се затръшнала пред лицето му сама. Той и други членове на групата ясно чули гласове на деца в стаите. През 2016 година, екипът на известното телевизионно шоу Paranormal Lockdown, воден от Ник Гроф (Nick Groff) и Катрина Уайдман (Katrina Weidman), идва в къщата на улица „ Норт Монро “ 218. Те били в този дом за 72 часа и през това време станали очевидци на доста паранормални събития. Но, най-страшното било намирането на човешки кости в мазето. Това било шокиращо за всички участници в телевизионното шоу и те незабавно се обадили в полицията. Информация, на кой човек са костите, по какъв начин е починал и какъв брой дълго останките са били там, не е обществено оповестена …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР