"Към автомобилите от проекта "Кортеж" има сериозен интерес от страна

...
"Към автомобилите от проекта "Кортеж" има сериозен интерес от страна
Коментари Харесай

За Путинмобила вече имало опашка

"Към колите от плана "Кортеж " има сериозен интерес от страна на частни клиенти, само че те ще би трябвало да изчакат най-малко до 2019 година, защото целият тираж за следващата година към този момент е разпределен за потребностите на Федералната работа за защита ", споделя съветският министър на индустрията и търговията Денис Мантуров пред в. "Известия ".

Централният научноизследователски авто и автомоторен институт (НАМИ), който е основният реализатор на плана "Кортеж ", ще създава не повече от 300 автомобила годишно. Те нямало да отстъпват по ексклузивност на Rolls-Royce и Bentley.

"Наясно сме с евентуалните купувачи. Проведохме маркетингово изследване на аудиторията. Няма дилър в първокласния сегмент, който да не желае подобен автомобил от тази линия ", изяснява Мантуров. По думите му към този момент имало проект за производството следващата година, в това число и за експорт, само че едвам след облекчаване на потребностите на вътрешния пазар.

Дебютът на "Кортеж " би трябвало да се състои напролет на 2018 година на церемонията по встъпване в служба на новия съветски президент. Автомобилите за висшето държавно управление ще се оборудват с четири-, осем- и дванайсетцилиндрови турбодвигатели с мощ 250, 650 и 850 к.с.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР