Към 9 часа тази сутрин прокуратурата все още не е

...
Към 9 часа тази сутрин прокуратурата все още не е
Коментари Харесай

Прокуратурата още не е информирана за разследването срещу Бойко Борисов

Към 9 часа тази заран прокуратурата към момента не е осведомена за осъществяване на дейности по следствия „ по необходимост “ по отношение на политически лица. Това декларират от държавното обвиняване.

Те прецизират, че прессъобщението е по отношение на многочислени запитвания от медиите и високия публичен интерес.

" С оглед публикувано до медиите от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи известие в 21.12 часа на 17.03.2022 година, че „ в ход е огромна интервенция по отношение на 120 случая на Европейската прокуратура в България “, според Регламент (ЕС) 2017/1939 на Съвета на Европейски Съюз от 12.10.2017 година, способена да проверява би следвало да е Европейската прокуратура ", се споделя още в информацията, изпратена до медиите.

От държавното обвиняване поучават в случай че публикуваната от Министерство на вътрешните работи информация дава отговор на истината, публицистите да насочат своите въпроси към представители на Европейската прокуратура. Съгласно българското законодателство, при осъществяване на дейности по следствие „ по необходимост “, протоколите следва да бъдат показани пред прокурор за утвърждение. В случай че това бъде осъществено, обществеността ще бъде осведомена, допълват от прокуратурата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР