Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи

...
Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи
Коментари Харесай

Президентството към Нинова: Няма постъпили материали от Борисов за изпълнение на решенията на КСНС

Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи признатите оферти от извършения на 30.05.2017г. КСНС.

Това се споделя в отговор от президентството на Република България на въпрос на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, оповестиха от пресцентъра на партията. Преди дни ръководителят на левицата изпрати писмо до президента Радев с въпрос дали държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е изпълнило решенията на извършения при него КСНС - да предложи до 20 юни 2017 година "Интегрирано развиване на бранш "Сигурност " и систематизиране на ресурсите по обособените държавни органи и структури за идващите пет години ".

„ Срокът изтече. Моля да ни информирате - изпълнило ли е държавното управление това решение, което по време на КСНС беше подкрепено от премиера Борисов и предоставени ли са Ви предложенията”, споделя още тя. В писмото водачът на Българска социалистическа партия изяснява, че по искане на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” в Народното събрание следва разискване на целите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. „ До този миг, държавното управление на Бойко Борисов не е предложило такива в Парламента. Ние считаме, че един от тях би трябвало да е национална сигурност”, декларира Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР