Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи

...
Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи
Коментари Харесай

Радев отговори на Нинова за доклада на Борисов

Към 28.06.2017г. в Администрацията на президента няма постъпили материали, касаещи признатите оферти от извършения на 30.05.2017г. КСНС ”. Това се споделя в отговор от президентството на Република България на запитване на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на партията. 

Преди дни ръководителят на левицата изпрати писмо до президента Радев с въпрос дали държавното управление на Бойко Борисов е изпълнило решенията на извършения при него КСНС да предложи до 20 юни 2017 година " Интегрирано развиване на бранш " Сигурност " и систематизиране на ресурсите по обособените държавни органи и структури за идващите пет години ".

„ Срокът изтече. Моля да ни информирате - изпълнило ли е държавното управление това решение, което по време на КСНС беше подкрепено от премиера Борисов и предоставени ли са Ви предложенията ” -казва още тя. В писмото водачът на Българска социалистическа партия изяснява, че по искане на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” в Народното събрание следва разискване на целите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. „ До този миг, държавното управление на Бойко Борисов не е предложило такива в Парламента. Ние считаме, че един от тях би трябвало да е национална сигурност. ”, декларира Корнелия Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР