Към 2024 г. ние можем да напуснем НАТО, тъй като

...
Към 2024 г. ние можем да напуснем НАТО, тъй като
Коментари Харесай

Възраждане продължава с партийните мантри: През 2024 г. можем да излезем от НАТО

Към 2024 година ние можем да напуснем НАТО, защото договорът, с който влязохме в тази организация през 2004 година, може да бъде преразгледан на всеки 20 години. Това съобщи ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ Панорама “ на Българска национална телевизия.

Той изясни, че единствено в две страни членки на НАТО – България и Румъния, народът не е бил питан дали желае да влезе в организацията, във всички останали е имало референдуми, съобщи Костадинов.

От идната предизборна акция чакаме хората да схванат, че това не са избори, това ще е референдум дали желаеме България да продължи да съществува, или да я убиваме както вършат последните 30 години. Нас след 10 години в случай че продължим по този начин, няма да ни има. Ние намаляхме в демографски проект, сподели Костадинов. Преосноваване, прераждане на българската страна ще има на тези избори, сподели той. 

Другата седмица той щял да внесе в прокуратурата сигнал, че доста медии и политици се финансират от непознати организации, по-точно от американски фондации. " Нас ни ръководят подвластни хора, които не се свенят да вървят на закуска в американското държавно управление в ден, в който би трябвало да водят договаряния за сформиране на държавно управление ", сподели Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР