Към 20 ч. в петък в РУ-Асеновград било съобщено за

...
Към 20 ч. в петък в РУ-Асеновград било съобщено за
Коментари Харесай

Един загинал и петима пострадали при катастрофи в Пловдивско

Към 20 ч. в петък в РУ-Асеновград било обявено за преобърнат в равнища вляво отвън пътя лек автомобил „ Шевролет “ в региона на 239 км на основен път Пловдив – Хасково. Пристигналите екипи на полицията и незабавна здравна помощ установили гибелта на мъжа зад кормилото – 60-годишен украински жител. На местопроизшествието е осъществен оглед. Образувано е досъдебно произвеждане, подхванато е следствие на всички обстоятелства и условия към злополуката.

Мъж и две дами са ранени при катастрофата сред два автомобила, настъпила през вчерашния ден край Садово. На сигнала към 16.15 ч. се отзовали чиновници от РУ-Асеновград. Установено е, че при осъществяване на неправилна маневра лек автомобил „ Фолксваген “ лишил преимуществото на лек автомобил „ Тойота “. В болница са настанени 64-годишният лидер на първата кола и негова спътничка, на 59 години. Прегледана и освободена за домашно лекуване е 51-годишна жена, пътувала във втория автомобил с 56-годишен водач. Пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата мъже са негативни. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Двама водачи са потърпевши при преден конфликт сред селата Рогош и Маноле в неделя. Информация за произшествието е подадена към 18.40 ч. в РУ-Труд. Според първичните данни лек автомобил „ Нисан “, ръководен от 70-годишен мъж, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал лек автомобил „ Тойота “ със 73-годишен лидер. Под лекарско наблюдаване е оставен по-младият от участниците, а другият е освободен за домашно лекуване. И на двамата тестванията с дрегер и мил чек са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР