Към 20,47 часа снощи 29 –годишна жителка на с. Сотиря,

...
Към 20,47 часа снощи 29 –годишна жителка на с. Сотиря,
Коментари Харесай

От МВР с последни подробности за блудството в Сотиря

Към 20,47 часа нощес 29 –годишна жителка на с. Сотиря, община Сливен, съобщила в полицията за посягане, обвързвано с блудствени дейности по отношение на малолетната й щерка, на 8 години, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

След сигнала в РУ-Сливен неотложно са подхванати дейности за определяне на обстоятелствата и събитията съгласно получената информация и търсене на причинителя. Пострадалата е прегледана от правосъден доктор, не са открити данни за насилствени дейности и е предадена на грижите на околните й.

При извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности е открит и арестуван за период от 24 часа обвинения за причинител, на 15 години, от същото село.

По случая е арестуван и 68-годишен, живял краткотрайно без регистрация на адреса на майката, по отношение на който следва изясняване съпричастен ли е към блудничество с малолетната преди време, каквато предварителна информация е обявена.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Материалите докладвани на Оперативна програма – Сливен. Работата продължава за изясняване на всички условия и документиране на случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР