Към 20:20 часа изборният процес във всички 272 секции на

...
Към 20:20 часа изборният процес във всички 272 секции на
Коментари Харесай

Изборният ден в Смолянско приключи

Към 20:20 часа изборният развой във всички 272 секции на територията на област Смолян завърши. Няма данни за зародили съществени произшествия възпрепятстващи изборния развой, оповестяват от пресцентъра на полицията.

В Районна изборна комисия в Смолян бяха подадени единствено три тъжби, като едната от тях се отнасяше за непозволени дейности от страна на чиновник на Министерство на вътрешните работи, охраняващ изборна секция в община Мадан. Сигналът е препратен по подготвеност към Районната прокуратура в Смолян, защото не е изяснено дали има сходна обстановка, както се твърди от жалбоподателите.

Другите две тъжби са по-скоро свързани с организационни проблеми като размера на кутиите за контролните разписки и съществуване на номерация върху машина за гласоподаване.

На този стадий няма публични данни, при каква изборна интензивност завърши изборния ден. Към 16 часа тя бе малко над 28 %.

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Смолян е основала нужната организация за защита при превозването на книжата и материалите от изборите до РИК.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР