Към 19:00 часа в деня на изборите в СДВР и

...
Към 19:00 часа в деня на изборите в СДВР и
Коментари Харесай

Общо 135 сигнала са получени в изборния ден в МВР

Към 19:00 часа в деня на изборите в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са получени 135 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите, а формираните производства по член 167 – 169г от Наказателен кодекс са 6 (4 бързи и 2 досъдебни), оповестиха от Министерство на вътрешните работи .

В изборния ден чиновници на ОДМВР са оказали общо 32 съдействия на РИК, СИК и ЦИК.

Днес от звената " Български документи за идентичност “ в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадени общо 400 удостоверения.

Състоянието на оперативната конюнктура в зоната на отговорност на всички районни структури на Групово дело " Гранична полиция “ е естествена. Трафикът през обособените Граничен контролно-пропусквателен пункт е съгласно спецификата на всеки един от тях, като не е установено трайно увеличение интензивността на пътникопотока. Граничните инспекции се реализират навреме.

Служители на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ са оказали подпомагане на СИК и РИК по отношение на отпадане на електрическото зареждане в обекти, свързани с изборния развой на територията на: Велико Търново; Кюстендил; община Левски, област Плевен; с. Славяни, област Ловеч; с. Ръжена, област Стара Загора; 5 изборни секции в община Ардино, област Кърджали. Повредите са отстранени и не е възпрепятстван изборният развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР