Към 12:15 часа вчера полицаи спрели за проверка на улица

...
Към 12:15 часа вчера полицаи спрели за проверка на улица
Коментари Харесай

Мъж, карал след употреба на кокаин чужда кола, ще трябва да я плати

Към 12:15 часа през вчерашния ден служители на реда спрели за инспекция на улица „ 22 септември “ в центъра на Монтана водач на „ Ауди А4 “, а тест с дрегер посочил, че ръководи след приложимост на кокаин, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Нарушителят, който е на 35 години и е от регионалния град, е арестуван за денонощие в полицията, а при претършуване в дома му са открити 13,8 грама суха тревна маса канабис. Той ще би трябвало да заплати цената на колата, която карал, защото не е негова благосъстоятелност. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателния кодекс.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че от 1 август насам от водачи, управлявали автомобил след приложимост на алкохол или опиати, в района са конфискувани 18 автомобила, а други 13 водачи, създали същото нарушаване, само че не с персонален автомобил, ще би трябвало да платят цената му.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР