Към 11.30 часа днес в полицията бил получен сигнал за

...
Към 11.30 часа днес в полицията бил получен сигнал за
Коментари Харесай

Батални сцени в София, ранени са полицаи, има задържани!

Към 11.30 часа през днешния ден в полицията бил получен сигнал за скандал, зародил сред две групи почитатели на тимовете на ПФК " Левски " и ПФК " ЦСКА " в региона на бул. " Ситняково “ покрай търговски център. По първични данни, при прекъсване на светофар, от два автомобила изскочили общо деветима, които почнали да трошат колите на съперниците си.

На място стремително пристигнали екипи на полицията. Благодарение на бързата им реакция разрастването на абсурда е предотвратено. Част от участниците са леко потърпевши, други пробвали да избягат, само че са арестувани и отведени в столични полицейски ръководства. Работата по документирането на случая продължава.

Малко по-късно, минути преди 12.30 часа, пред стадион " Васил Левски “ е зародило сборичкване сред две огромни групи, всичките почитатели на ПФК " Левски “. При подхванатите дейности за преодоляване на обстановката са потърпевши двама полицейски чиновници, по които били хвърлени предмети. Те са откарани в болница за оказване на здравна помощ. Част от участниците в абсурда са арестувани. Работата по установяването и на останали продължава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР