Към 10.05 часа днес лично разговарях с патриарх Неофит, той

...
Към 10.05 часа днес лично разговарях с патриарх Неофит, той
Коментари Харесай

Емил Велинов: Лично разговарях с патриарх Неофит, той е добре

Към 10.05 часа през днешния ден персонално разговарях с патриарх Неофит, той ми се обади по телефона, защото е научил, че има мнения за неговото здравословно положение и за приемането му в болница " Токуда ". Това заяви Емил Велинов - шеф на Дирекцията по вероизповеданията при Министерския съвет пред Българска телеграфна агенция, потърсен за коментар от Българска телеграфна агенция за здравословното положение на Негово светейшество.

Патриарх Неофит е добре и е на профилактичен обзор в болница " Токуда ", разговаряхме към десетина минути по телефона, сподели Велинов. Той показа, че в диалога с Негово светейшество дори са се и шегували, като Емил Велинов е споделил на патриарх Неофит: " Да излиза по-бързо от болничното заведение, с цел да пият по 50 грама за сърцето ".

" Аз щях да звъня на патриарх Неофит през днешния ден, с цел да беседваме какво е положението му, само че той ми се обади преди да го потърся по телефона ", изясни шефът на Дирекцията по вероизповеданията при Министерския съвет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР