Каляри е третият изпадащ през този сезон от Серия "А".

...
Каляри е третият изпадащ през този сезон от Серия "А".
Коментари Харесай

Венеция взе Каляри със себе си в Серия Б, Салернитана оцеля след 0:4

Каляри е третият изпадащ през този сезон от Серия "А ". Сардинци не съумяха да завоюват гостуването си на Венеция от последния 38-и кръг и по този начин се сбогуваха с елита. Евентуален триумф щеше да им подсигурява оставане, защото в това време 17-ия в класирането Салернитана претърпя тежка загуба с 0:4 от Удинезе. Каляри обаче не съумя да се възползва от този факт и следващата година ще играе в Серия "Б ".

Възпитаниците на Алесандро Агостини дадоха всичко от себе си, с цел да стигнат до триумфа, само че очевидно им липсваше шанс, а и малко класа. Те насочиха общо 16 удара по посока на вратата на противника, само че огромна част от тях бяха неточни. Междувременно и вратарят на домакините Ники Маенпаа направи някои положителни спасявания, с цел да откаже нападателите на Каляри.

В последна сметка срещата приключи без победител и Венеция повлече Каляри със себе си към Серия "Б ". Двата отбора, плюс Дженоа, изпадат от елита. Сардинци приключват сезона на 18-ото място с 30 точки, Дженоа е на 19-ата позиция с 28 точки, а Венеция е на последното 20-о място с 27 точки. Салернитана се избави, завършвайки 17-и с 31 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР