Каляри е много вероятно да продаде Кирил Десподов до края

...
Каляри е много вероятно да продаде Кирил Десподов до края
Коментари Харесай

Каляри ще продава Десподов - ще иска да вземе за него между 4 и 5 милиона евро

Каляри е доста евентуално да продаде Кирил Десподов до края на трансферния пазар, който затваря на 5 октомври, оповестява „ Calcio Casteddu “. Според информацията, старши треньорът на Каляри Еузебио Ди Франческо не счита да разчита на Десподов и желае да укрепи тима си с други флангови футболисти.

Ди Франческо е уведомил управлението на Каляри за своето решение да не разчита на Десподов. Каляри ще се опита да продаде Десподов в последните дни на трансферния пазар. Към българския национал има интерес от страна на Галатасарай, Лориен, Кротоне и други италиански тимове.

Каляри желае да получи сериозна сума за българина. Според информацията на „ Calcio Casteddu “, клубът ще упорства да вземе сред 4 и 5 милиона евро за Десподов.

През предишния сезон някогашният състезател на ЦСКА игра чартърен в Щурм Грац и остави доста положително усещане с изявите си.

Преди началото на подготовката на Каляри за старта на сезона Десподов се болести с COVID-19, което наруши подготвителния му развой. Кирил Десподов се появи в игра за 10 минути през миналия уикенд, когато Каляри позволи домашен проваляне от Лацио (0:2).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР