Калвин Рамзи заяви, че примерите на това как младите играчи

...
Калвин Рамзи заяви, че примерите на това как младите играчи
Коментари Харесай

Ливърпул представи официално третото си ново попълнение

Калвин Рамзи съобщи, че образците на това по какъв начин младите играчи Трент Алекзандър-Арнолд и Харви Елиът са разцъфнали в Ливърпул са го убедили да се причисли към клуба от Абърдийн за първичната сума от 4.2 млн. паунда.

18-годишният десен бек бе спряган с няколко европейски клуба, само че избра да подпише петгодишен контракт с мърсисайдци в договорка, която включва още 2.5 млн. паунда под формата на евентуални бонуси и 17.5% откупна уговорка в договора.

Младежкият национал на Шотландия до 21 година ще се причисли към първия отбор на Юрген Клоп за началото на предсезонната подготовка.

„ Очевидно има път тук. Това бе една от аргументите да се спра на Ливърпул. Не става въпрос единствено за това, че клубът е голям, а и че дава шансове на младите играчи в първия отбор. Така че в случай че дойде за предсезонна подготовка, оставя отпечатъка си там, то тогава няма причина да не опитам да се преборя за титулярно място в първия състав “, съобщи решително бранителят.

Рамзи бе избран за най-хубав млад футболист на годината от Асоциацията на спортните публицисти в Шотландия след впечатляваща акция. Той изигра 33 мача за Абърдийн, в които вкара един гол и направи девет асистенции.

„ Много се вълнувам, за мен е сбъдната фантазия да съм тук. Беше сбъдната фантазия да играя за Абърдийн и в този момент да бъда в един от най-големите, в случай че не най-големия клуб в света, е голямо достижение и чакам с неспокойствие да покажа на почитателите това, което мога “.

Рамзи е третото ново попълнение на Ливърпул през лятото след идването на уругвайския нападател на Бенфика Дарвин Нунес за 64 млн. паунда и офанзивния футболист на Фулъм Фабио Карвальо за сумата от 5 млн. паунда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР