Калвин Харис, най-успешният DJ и продуцент на всички времена, идва

...
Калвин Харис, най-успешният DJ и продуцент на всички времена, идва
Коментари Харесай

Най-успешният DJ и продуцент на всички времена, Калвин Харис, оглавява списъка с повече от 60 нови EXIT фестивални изпълнители! |

Калвин Харис, най-успешният DJ и продуцент на всички времена, идва на фестивала EXIT! Тази надарена музикална суперзвезда оглавява line-up на EXIT дружно с 64 нови имена, в това число James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, ZHU, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, Sepultura, Napalm Death и доста други, които ще се изявят на пет разнообразни фестивални подиуми на Петроварадинската цитадела! В композиция те са събрали невероятните 50+ милиарда гледания в YouTube и други стрийминг платформи. Всички те се причисляват към авансово оповестените Nick Cave & The Bad Seeds и Борис Брейча в новото издание на фестивала, което ще се организира от 7 до 10 юли 2022 година под мотото „ Заедно. Винаги! “ Други невероятни актове ще бъдат оповестени скоро!

Видео: EXIT Festival 2k22 | TOGETHER. ALWAYS!



Калвин Харис е една от най-големите суперзвезди в историята на фестивала EXIT! Хедлайнерът на основната сцена на фестивала е класиран №1 на най-високоплатения диджей в света от списание Forbes за шест следващи години, печелейки повече от 300 милиона $. Този мегауспешен продуцент, артист и създател на песни е спечелил 32 от най-престижните музикални награди досега, в това число Grammy, Billboard, MTV и Brit, с цели 118 номинации!

Най-високоплатеният диджей в света, с доходи от над 300 милиона $, продуцент, артист и създател на песни, Калвин Харис, ще пристигна на основната сцена на EXIT! Досега той е спечелил 32 от най-престижните музикални награди, в това число Grammy, Billboard, MTV и Brit, с цели 118 номинации! Сътрудничеството с Rihanna, Ellie Goulding, The Weeknd, Dua Lipa, Pharrell Williams и Migos са единствено някои от безконечните мегахитове, които носят неговия автограф. Той е прочут с това, че чупи върхове и слага стандарти – песните му са излъчени посредством видео и аудио платформи впечатляващите 35 милиарда пъти и той надмина Майкъл Джексън по броя на песните от един албум, с цел да доближи до топ 10 на английската ранглиста за сингли.

Откакто завоюва „ The X Factor “, поп, R&B и соул артистът Джеймс Артър притегли вниманието по целия свят, а в този момент той идва на основната сцена на EXIT с над пет милиарда гледания и потоци все още на писане! Неговата интерпретация на песента “Impossible ” доближи №1 в английската ранглиста за сингли и се трансформира в най-продавания печеливш сингъл на X Factor. Това беше последвано от огромни шлагери като „ Say You Won’t Let Go “, който също доближи №1 в UK Singles Chart и се трансформира в една от най-стриймваните песни в Spotify. Следват “Train Wreck ” и “Naked ”, а новият му албум “It`ll All Make Sense in the End ” доближи челната тройка в класацията за албуми в Обединеното кралство, както всичките му предходни записи.

Австралийският рапър Masked Wolf, който е отпред в листата на Billboard с най-търсените нови реализатори, се причислява към екипа от хитмейкъри на главната сцена на EXIT. Той е създател на планетарния вирусен шлагер „ Astronaut in the Ocean “, който беше разгласен за най-популярната ария на TikTok за 2021 година!

Друг „ милиардер на YouTube “, който идва на основната сцена, е английският диджей и хитмейкър Джакс Джоунс. Неговият пробив на музикалната сцена се случи в съдействие с Дюк Дюмон върху сингъла „ I Got U “, който скоро доближи върха на английската ранглиста за сингли. След като покори европейските радиостанции, шлагерът му „ You Don`t Know Me “ с артиста Raye беше номиниран за Brit Award и последван от доста известни песни, като „ Instruction, “ с присъединяване на Demi Lovato и Stefflon Don, „ Breathe “, и „ Цял денонощно “ в съдействие с Мартин Солвейг.

Джакс Джоунс и различен член от състава на EXIT 2k22, диджей и продуцент Джоел Кори, издадоха общ сингъл „ Out Out “, кавър на планетарния денс шлагер „ Alors on Danse “, с цел да получи самопризнание от рецензията и публиката. Джоел Кори е една от най-големите нови поп звезди в Обединеното кралство, завладявайки радиостанции и почитатели със своите сингли „ Sorry “, „ Lonely “ и „ Head & Heart “.

Двете песни, които несъмнено белязаха миналата година, са клубният химн “Love Tonight ”, донесен на EXIT от австралийското екид хаус дуо Shouse, и “Do It To It ”, който ще бъде изпълнен на основната сцена от ACRAZE. ZHU ще показа мегахитовете си “Faded ”, “In the Morning ” и “Working For It ”, до момента в който най-тежките звуци на тази сцена ще бъдат отговорност на страхотни групи, белязали историята на метъла и тези, които водят актуалния хардкор, нова вълна и пост-пънк подиуми — именитата бразилска група Sepultura, емблематичният квартет от Бирмингам Napalm Death, Blind Channel от Финландия и беларуската група Molchat Doma.

Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld and Denis Sulta Headline mts Dance Arena!

Изяви на един от най-известните фестивални дансинги, колосалната mts Dance Arena, бяха доказани от хаус дивата, фешън икона и активистка Хъни Дижон, водач на международната електронна сцена и продуцентски талант Масео Плекс, холандска сензация, виновна за разпродадените зали и най-успешното показване на миналогодишното Amsterdam Dance Event, един от най-търсените техно продуценти Reinier Zonneveld, млад британец със забележителна кариера, музикални знания и многостранен метод към танцовата музика Денис Султа, представител на новото потомство на италианската техно сцена Анфиса Летяго, членове на известния лейбъл Afterlife, техно дуо Mathame и словенски хаус диджей във напредък Брина Кнаус. Сатори ще даде артистичните нотки на тазгодишния състав на mts Dance Arena, дружно с универсалния мултиинструменталист и реализатор онлайн Monolink. Брилянтен B2B техно сет ще бъде възложен от кралицата на палестинската сцена, неповторимата Sama’ Abdulhadi и ANNA, която пристигна от Бразилия, с цел да завладее международната сцена. Още огромни имена ще бъдат оповестени скоро за тазгодишната Dance Arena!

Носителят на премия „ Грами “ за витални достижения и икона на пънк онлайн Марки Рамон идва на Fusion Stage, съпроводен от един от пионерите на електронната музика, включваща балканските етно детайли, Джайковски, водещата post-punk dark-wave група She Past Away, една от най-популярните дейни и атрактивни групи на Балканите — пънк-фолк група Brkovi, именитата пънк група от Риека, Paraf, както и Prti Bee Gee, Vizelj, Coach Party и Sana Garić.

Сцената Explosive е управлявана от Bury Tomorrow, Discharge, Incantation, Moscow Death Brigade, Nervosa и Tankard, дружно с Architect of Pain, Black Tooth, Chains, Heresy, Madvro, Misconduct, Noctiferia, Oathbringer, Progon, Shining, Stranger, Terminal Prospect и The Understones.

Местни drum’n’bass реализатори, Baboon, Bane, Bo Jah MC, Buzzin, Codex, Drop Sensei, Euphorics, Indukt, Nemy, Souldrive, Synchronicity, Thys и Vetas ще се изявят на сцената на X bass Pit.

Известното английско списание за премията за най-хубав фестивал в света! В други изключителни. EXIT навлиза в Метавселената, като афишира сбирка от особено цифрово изкуство под формата на незаменими токени, т.е. NFT. Първата сбирка NFT на EXIT ще бъде налична скоро и ще бъде основана в съдействие с най-големите музикални звезди на днешния ден.

Фестивалът EXIT ще се организира от 7-ми до 10-ти юли 2022 година в Петроварадинската цитадела и включва осъществявания на някои от най-големите международни и районни суперзвезди като Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Denis Sulta, ZHU, ACRAZE, Sama` Abdulhadi, ANNA, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone, Molchat Doma, She Past Away, Brkovi, Paraf, Vizelj, Coach Party, Sana Garić, Prti Bee Gee и доста други, като скоро ще бъдат оповестени нови имена!

Четиридневните билети се продават от 120.00 лева Когато този стеснен контингент бъде разпродаден, цената на билета ще се усили. Еднодневните билети за петък, 8 юли, в това число представлението на Nick Cave & The Bad Seeds, се продават на ранни цени: постоянни билети от 62.00 лева, почитател пит на 82.00 лева и VIP билети на 210.00 лева

Билети могат да бъдат закупени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР