Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по автомобилен

...
Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по автомобилен
Коментари Харесай

Калоян Станчев оглави федерацията по автомобилизъм



Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по авто спорт. Той получи поддръжката на 51 делегатите на Общото отчетно-изборно заседание на централата. Станчев, който е специалист в региона на дисциплината " мил ", се кандидатира за трети път за поста и беше единственият кандидат за мястото на досегашния началник на БФАС Владимир Илиев.

" Благодаря ви за доверието, ще работя по този начин, както и през последните две години, с цел да застана пред вас с вдигната глава ", съобщи Станчев след края на изборния ден.

Преди два месеца 30 от клубовете, членове на организацията желаеха свикването на общо заседание, с желанието да бъдат заменени само членовете на управата, само че по-късно УС взе решение да бъдат освободени ръководителят, и членовете на борда.

Новият директорски съвет на автомобилната федерация е от седем души, като половината от тях са с голям опит освен от спорта в България, само че и имат признанието на комисиите в своите дисциплини в Международната автомобилна федерация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР