Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по автомобилен

...
Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по автомобилен
Коментари Харесай

Калоян Станчев е новият президент на Българската автомобилната федерация

Калоян Станчев е новият президент на Българската федерация по авто спорт (БФАС), който през днешния ден бе определен от кубовете в страната на днешното Отчетно-изборно заседание на организацията..
44-годишният Станчев получи поддръжката на 51 делегати, 27 се въздържаха, а 8 гласоподаваха срещу.
" Благодаря ви за доверието, ще работя по този начин, както и през последните две години, с цел да застана пред вас с вдигната глава ", съобщи новият ръководител на автомобилното съдружие след края на изборния ден.
Станчев, който е утвърден специалист в региона на дисциплината " мил ", се кандидатира за трети път, като в този момент се оказа и единственият кандидат за мястото на досегашния началник на БФАС Владимир Илиев. Преподавателят от НСА Васил Левски и членовете на неговия УС бяха освободени от общото заседание, като само Христо Стоилов от остарялата администрация попадна в листата на новия директорски съвет, конституиран от Станчев.

Събранието на клубовете бе провокирано от 30 тима преди към два месеца, с желанието да бъдат заменени само членовете на управата, само че по-късно на заседание на седмината от УС се реши, че ще бъде ще бъдат освободени и ръководителят, и членовете на борда, след което ще се прави нов избор.
След близо 6-часови тежки прения, първо докладът на БФАС за спортната активност през 2017 година, а по-късно и проектобюджетът за 2018 година бяха признати от клубовете.
Новият директорски съвет на автомобилната федерация е от седем души, като половината от тях са с голям опит освен от спорта в България, само че и имат признанието на комисиите в своите дисциплини в Международната автомобилна федерация (ФИА).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР