Калоян посяга на живота на приятелите си и един от

...
Калоян посяга на живота на приятелите си и един от
Коментари Харесай

Калоян отнема живот в новия епизод на „Килерът“

Калоян протяга ръка на живота на приятелите си и един от тях става жертва на гибелен изстрел. Как се стига до пагубната обстановка вижте в новия епизод на първо във.

Зара разкрива самоличността на Мартин . Красавицата схваща, че индивидът, който се грижи за нея, в действителност е копие на същинския Мартин, основано от самия него. За да го разграничи от оригинала, домакинята на „ Килерът “ го назовава Тино. Зара и двойникът се отдават на страстта и прекарват незабравима нощ дружно, за която горчиво съжаляват.
 Килерът NOVA
Дени е идващият член на компанията, който разкрива самоличността на двойника единствено с едно допиране. След контакта с копието на Мартин се оказва, че по-малката сестра на Зара също е в смъртна заплаха, тъй като след всяко потребление на силите си Деница става по-слаба.

Докато приятелите вършат всичко допустимо да надвият страстите си и пречките, които заплашват осъществяването на ритуала, Николета търси метод да се освободи от. Тя стана пленник на демона и не вижда нищо друго с изключение на мрачевина. Ники беседва с демона и схваща всичко за пъкления му проект. Какво е чистилището, не пропускайте да разберете в новия епизод на мистъри сериала.-->
 Килерът NOVA
След като Калоян и Дамян се съюзяват, животът на Зара е в огромна заплаха. Двамата разобличават копието на Мартин и проникват в къщата, където се крият хубавицата и нейните другари. Опитвайки се да убият Зара, Калата и Дамян се борят с още едно от копията на Мартин.

Кой става жертва на смъртоносните изстрели на Калоян? Какво още схваща Николета за злия дявол? Отговорите на тези и доста други въпроси се крият в новия епизод на първо във.

За още вести към, следете на сериала
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР