Калоян Паргов няма да се кандидатира отново за председател на

...
Калоян Паргов няма да се кандидатира отново за председател на
Коментари Харесай

Калоян Паргов няма да се кандидатира за председател на БСП-София

Калоян Паргов няма да се кандидатира още веднъж за ръководител на Градската организация на Българска социалистическа партия в София. Това разгласи самият той в изявлението си пред делегатите на Градска конференция на Българска социалистическа партия - София.

Формално имам това право, само че по-важни са правилата, акцентира той.

Паргов уточни, че даже без " ненужните стресови обстановки " преди две години, през 2024 година трябваше да завърши вторият му цялостен уставен мандат като ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София.

" Добър или неприятен - уставът на партията би трябвало да се съблюдава ", безапелационен бе той.
 Калоян Паргов: Българска социалистическа партия не може да е маята, която да държи тестото бухнало
Калоян Паргов: Българска социалистическа партия не може да е маята, която да държи тестото бухнало

Българска народна банка, отношението към районен съд Македония и оръжето за Украйна били крайъгълен камък на обединението

Паргов изрази убеждението си, че два в действителност следващи мандата на една управителна позиция в Българска социалистическа партия са задоволителни , а след тях лидерът би трябвало да отстъпи позицията на различен, а той да продължи напред.

" Всеки от нас би трябвало да е виновен за бъдещето на Българска социалистическа партия от своята позиция и позиция - само че не от персоналната си, а от партийната ", посочи Паргов и уточни, че в столичната левица не са приели този ексклузивен цикъл избори единствено няколко месеца преди постоянния в цялата партия, само че противоречивото решение на Националния съвет е станало факт.

По негови думи от делегатите на Градската конференция зависи какво бъдеще ще начертаят за Българска социалистическа партия - София.

Паргов напомни, че през февруари 2022 година му беше. Въпреки че Върховният касационен съд той изтърпя и планувания от Националния съвет на Българска социалистическа партия едногодишен период на незаслуженото наказване.
 Българска социалистическа партия наказа Калоян Паргов - изключи го краткотрайно от партията.
Българска социалистическа партия наказа Калоян Паргов - изключи го краткотрайно от партията.

Националният съвет на Българска социалистическа партия е събрал нужния брой гласове - повече от 50% + 1
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР