Калоян Паргов е изграден партиен лидер в София и изграден

...
Калоян Паргов е изграден партиен лидер в София и изграден
Коментари Харесай

Дора Янкова: Отстраняването на Калоян Паргов от поста му на председател на БСП-София е голям трус

Калоян Паргов е построен партиен водач в София и построен човек с лице и благоприятни условия. Това сподели в Дора Янкова – ръководител на Обединението на дамите социалистки в Българска социалистическа партия, изявление за " Фокус “. Тя уточни, че решението на Националния съвет за отстраняването на Калоян Паргов от поста му на ръководител на БСП-София е огромен трус. 

Дора Янкова посочи, че е гласувала " Против “ решението.

" Аз гласувах " Против “ такова решение, тъй като Изпълнителното бюро ни направи предложение с претекстове, които те са решили по този начин, и вижте по кое време – организирахме съвещание на 50-я Конгрес, където имаше политически отчет, където имаше оценка на миналите избори. Аз бих желала, в случай че Изпълнителното бюро има толкоз огромен проблем Калоян Паргов и ръководителя на Столичната партийна организация, това да беше прозвучало в отчета на ръководителя като анонс. Минава конгресът, регистрират се резултатите от миналите избори, прави се разбор на политическата конюнктура – ни дума за Столичната организация и нейния ръководител. 

И близо месец по-късно ние получаваме това предложение от Изпълнителното бюро. Aко има Изпълнителното бюро някаква паника за това по какъв начин се управлява Столичната организация, то трябваше да изкаже единствено мнение, което да се предложи на Столичната партийна организация, да бъде дискутирано и обсъждано. За мен това е неприемливо и недопустимо “, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР