Калоян от „Игри на волята“, която напусна предаването преди броени ...

Калоян от „Игри на волята“, която напусна предаването преди броени

Калоян от Игри на волята с богато и влиятелно гадже

Калоян от „ Игри на волята “, която напусна излъчването преди броени дни, с е уредил с авторитетно и имотно гадже, чу Hotnews.bg . В изявление за „ На кафе “ той описа, че гаджето му е притежател на телевизия в Швейцария и той възнамерява също да се реалокира в богаташката страна, с цел да заживеят дружно. Калоян e от Добрич. Той е упражнявал в школата на локалния тим, като е бил извънредно надарен вратар. В момента живее в Австрия, където работи като барман. Заради „ Игри на волята “ той изгубил и работата, и любовта си, само че за малко.

Калоян бил подготвен на всичко, с цел да реализира фантазията си да взема участие в риалити излъчването. Заради подготовката по него не съумял да стартира работа в хотела в Австрия, който таман отворил след локдауна поради коронакризата. Гаджето му пък нямало желание да го чака месеци да играе и двамата се разделили. С помощта на Стоян макар че, който го съветвал да не се отхвърля, Калоян съумял да си върне богата швейцарка, която му дала доста скъпи препоръки за работа в телевизия. Върнал се и на работа, тъй като бил скъп кадър.

Той макар че няма желание цялостен живот да бъде барман и се замисля да направи свое излъчване за здравословен метод на живот в малкия екран.

Източник: hotnews.bg