Калоян МетодиевДенков тръгва с фалстарт. При връщането на изпълнения мандат

...
Калоян МетодиевДенков тръгва с фалстарт. При връщането на изпълнения мандат
Коментари Харесай

Приемствеността е смърт

Калоян Методиев
Денков потегля с провал. При връщането на осъществявания мандат на Радев използва думата " последователност ". 
Приемственост! 
Приемственост сред служебните кабинети на президента и задаващото се постоянно държавно управление!
Къде да търсим тази последователност? В какво?
В нарушаването на Конституцията ли? Там към този момент имаме тежък рецидивизъм. Един длъжностен кабинет би трябвало единствено да приготвя и организира почтени избори.
В чудовищната корупция на служебниците ли? Доказано за министрите на стопанската система, енергетиката, земеделието, правораздаването, труда и обществената политика. Лесно е - отваряте журналистическите следствия с документи и свидетелства.
В превръщането на страната в престъпна площадка, в която мутрите изпълзяха по улиците, търсени от Интерпол си влизат и излизат както си желаят, а хиляди незаконни мигранти кръстосват територията на страната като в хан?
Или може би в нарастването на назначените по бордовете и махането на тавана на заплатите им? Чиновници с десетки хиляди левове заплати. И за това ли не сте схванали, че се случи през последните 10 месеца.
В продължаването на традицията Национална агенция за приходите да е бухалка за неуместните, която не спря да се върти по време на служебния кабинет ли?
Ще
Всичко за Вашата сватба
храните ли вътрешни опозиции с ресурсите на държавния уред, с цел да разбивате политическата система както правеше президента през служебния си кабинет?
Ако разбирате думата " последователност " през всичко изброено ви чака брутално тежък мандат. Чака ви свирепа съпротива и незнаен край. Чакат ви митинги и печални резултати.
Само, в случай че ще вършиме нещо законно и морално, а не подмолни сделки (ако не сте ги направили), имате някакъв късмет да излезете с по-малки провали от историческия си компромис.
Приемствеността в тази ситуация е личната ви политическа гибел!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg