Калоян Иванов е един от най-добрите български баскетболисти през новото

...
Калоян Иванов е един от най-добрите български баскетболисти през новото
Коментари Харесай

Калоян Иванов: Ако не спра през лятото, оставам в Левски

Калоян Иванов е един от най-хубавите български баскетболисти през новото хилядолетие, а преди началото на сезона взе решение да се завърне в родното състезание, откакто дружно с брат си Деян укрепиха Левски Лукойл. Близнаците помогнаха на “сините” да стигнат до Купата на България, а в този момент гледат към оставащите мачове и борбата за купата в НБЛ. Калоян даде изявление пред “Тема Спорт”, в което приказва за бъдещите си проекти.

“Още не мисля в посока преустановяване на кариерата. Всичко по реда си. Има дълго лято, в което би трябвало да си починем и тогава ще решим какво да се случва. Договорът ми с Левски е за още една година, тъй че има време за всичко. Не мисля в посока отричане. Физическото ми положение ще бъде това, което да ме докара до някакво решение. Тук не става въпрос за промяна на тим или нещо такова. Ако ще играем още, сигурно ще е с Левски. Два дни като съм на пейката, контузен, стартирам да капризнича и ми се играе. После идва моментът, в който стъпвам сутринта на терена и не мога да вървя и си споделям, че не мога повече. Накрая постоянно надвива желанието. Сърцето диктува, през лятото ще забележим какво ще покаже”, сподели Калоян, който на 18 март ще навърши 33 години.

“Едната цел пред нас е изпълнена, искаше ми се може би по-добре да се представим в Европа, само че тимът изпадна в кираза, което се случва на всеки клуб”, прибавя още Иванов.

“Ако успеем да реализираме задачите си, това ще бъде мотив за горделивост. Не имах вяра, че тим може да изкара цялостен сезон с едни и същи баскетболисти и да завоюва. Ако успеем да го създадем, а аз имам вяра, че ще се оправим, тов ще са възторженостти към управлението и към нас, състезателите”, споделя крилото.

“Тема спорт” Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР