Калоян е роден на 24.02.2014 година. Неговата първа битка бе

...
Калоян е роден на 24.02.2014 година. Неговата първа битка бе
Коментари Харесай

Да помогнем за лечението на Коки

Калоян е роден на 24.02.2014 година. Неговата първа борба бе на двадесет и петия ден от раждането му.
Тогава бе диагностициран със запушени слъзни канали. Дните с непрекъсната терапия от антибиотични и коркостероидни капки и разтривки се трансфораха в седмици, които прерастнаха в месеци. Каналите му се отпушиха едвам на 4-месечна възраст. Следват месеци лекуване на редуващи се бронхити с Пулмикорт и Вентолин.
На 11 месеца са му сложени имунизациите Синфорикс и Пентаксим. Месец по-късно се виждат промени в детето – изгубва очен контакт, стопира да се обръща на името си, спря да споделя срички. 
На година и осем месеца е открито, че детето има аутистични признаци.
На година и единадесет месеца Калоян е признат в детското поделение в болница " Св. Марина ", град Варна. Направени бяха проучвания и консултация с психолог, психиатър и експерт гастроентерология. Резултатите демонстрираха съществуване на хранителни непоносимости, пропускливи вътрешности, тежки метали и подозрение за генерализирано разстройство на развиването.
 5000 лева са нужни на Велизара за интервенция 5000 лева са нужни на Велизара за интервенция
Велизара е момиченце на 8 година, диагностицирано с вътрешна хидроцефалия, амавроза, ДЦП - спастична централна квадрипареза и тежка степен...
До ден сегашен, от април 2016-та година, Коки посещава ежедневно логопед и психолог. Направени са над 150 барокамери. От октомври месец 2017-та до август 2018-та година на всеки два месеца посещаваме и психиатър в Италия, който се занимава с хелиране на тежките метали посредством биохимичен метод.
На 22.08.2018 година бе направена първата вливка на стволови кафези в Киев. Развитието на Коки е просто ужасно след вливката и продължителните лечения, които прилагаме и до ден сегашен. Но към момента имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим битката, приканват родителите му!
Имуностимулаторът, визитите при логопед, арт лечението, плуването, електростимулацията, часовете при психолог, питателните добавки, плануваната вливка на стволови и всички останали процедури възлизат на над 60000 лв..
Начини за дарения:
 - Дарителска сметка
 Да помогнем на Влади да прогледне! Да помогнем на Влади да прогледне!
Влади е единствено на 8 месеца, само че се нуждае от незабавна интервенция, с цел да прогледне. Тя може да се случи само в Тел Авив /Израел/. Стойнос...
Калоян Пейчев Казаков
ПроКредит Банк
BG89PRCB92301049318117
- PayPal - [email protected]
Помогнете на Коки за естествен живот и развиване!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР