Кълнове от грах и кълнове от лале са част от

...
Кълнове от грах и кълнове от лале са част от
Коментари Харесай

Топ-фотографът на звездите, Иван Ерменков, хвърля телешко паве в кухнята на Петя Раева

Кълнове от грах и кълнове от лале са част от гарнитурата на екзотичното ядене

Един от най-успешните фешън фотографи в България, акустира в кухнята на Петя Раева, след разходка до Черни връх. На водещата, вместо цветя, той сервира декорацията за блюдото, което е решил да подготви в предаването „ Вечеряй с Петя Раева” по Code fashion TV.

В атарактивното готварско шоу Ерменков гостува дружно с мениджъра си Кристиян Георгиев. Двамата и водещата се забавляват с приготвянето на „ Телешко паве”, в компанията на авансово сварени картофи, зелен боб, бекон, кълнове от грах и кълнове от лале. Преди да се насладят на ексцентричното главно, Раева и гостите й хапват салата от алено цвекло, морков, ябълка и лимон.

Пред гостите си водещата бърза да се похвали, че ще отвори провансалски ресторант и Ерменков ще го снима целия. Идеята й среща аплодисментите на гостите, които признават, че са посетили всички заведения за хранене на Гордън Рамзи и нейният не им отстъпва по нищо, нито като кухня, нито като конюнктура. Крис и Иван подаряват на Петя новата книга на Гордън Рамзи, а тя отваряйки на инцидентна страница, попада на рецепта за дребни понички, които се схващат да сготвят дружно в новия й ресторант.

В диалога към масата, Ерменков споделя за опита си зад обектива, снимайки всички заведения за хранене на Гордън Рамзи по света, избата на Дом Периньон, конните надбягвания в Уайт Търф в Сейнт Мориц и доста други. Пред обектива на Ерменков са заставали звезди като Камелия Тодорова, Христо Стоичков, Кирил Домусчиев, Бойко Борисов, Стоянка Мутафова. Мечтата му, обаче, е да снима Антон Дончев и Райна Кабаиванска.

Какво прави в свободното си време Ерменков и какви провокации предстоят пред него, ще разберете от следващия епизод на „ Вечерай с Петя Раева”, единствено по Code fashion TV, тази сряда, 31-и януари, тъкмо в 21.00 часа.

„ Вечеряй с Петя Раева”, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията http://tv.codefashion.bg/.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР