Кални трасета, тесни проходи, гъсти гори. Това е домът на

...
Кални трасета, тесни проходи, гъсти гори. Това е домът на
Коментари Харесай

Екстремният Mercedes X-класа “на лов” за нов собственик

Кални трасета, тесни проходи, гъсти гори. Това е домът на първия пикап от Mercedes-Benz. Новата X-класа е автомобил, който сигурно не може да остане неусетен. Изчистеният и в същото време изразителен дизайн на X-класа демонстрира, че пикапът сплотява два свята. От една страна – мощен работен автомобил и благонадежден офроудър, който е подобаващ за завършения. В същото време, със своите прогресивни дизайнерски решения, X-класата се отличава със модерно лъчение, особено за огромния град.

Първи от нов тип, пикапът на Mercedes-Benz показва впечатляващите си благоприятни условия на тазгодишното ревю „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт ”. По време на събитието, което се организира в интервала 26-29 септември 2018 година в Интер Експо Център в София, офроудърът се предлага на промоционална цена от 29 990 евро без Данък добавена стойност вместо общоприетата цена от 31 955 евро без Данък добавена стойност.

Моделът, показан от формалния дилър на Mercedes-Benz за България – Силвър Стар, е екипиран с офроуд гуми Goodyear Wrangler DuraTrac®, предоставени особено за ревюто от „ Агрина ” ЕООД. Освен това Mercedes-Benz X-Class x250d 4M се предлага с спомагателни екстри: зимен пакет (подгряване на шофьорска и пасажерска седалка), помощник за пътни знаци, помощник срещу несъзнателно овакантяване на пътната лента, блокировка на диференциала на задния мост и доста други).

Здравата рама на новата X-класа се отличава с висока устойчивост и непоклатимост. Системата 4MATIC за задвижване на всички колела може да се задейства при скорости до 100 км/час. Режимът " High " на системата за задвижване на всички колела оказва помощ на X-класа при сложни пътни условия. Ако изберете режим " Low " на ниско предавателно число на разпределителната кутия и активирате предлагания като бонус, по време на ревюто, блокируем диференциал на задната ос, автомобилът може да се оправи и с най-трудния терен.  Дори и стръмните терени не са проблем за X-клас.

Промоционалният модел със 7-степенна автоматизирана скоростна кутия и мощ от 190 к.с. чака своя нов притежател на атрактивна цена по време на ревюто за фенове на рисковите спортове, лова, риболова и туризма. На събитието се чакат над 7000 гости.

Не пропускайте да станете част от света на Mercedes-Benz с X-класа, запишете се за тестдрайв .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР