Калинките – тези малки животинки са сред малкото, които не

...
Калинките – тези малки животинки са сред малкото, които не
Коментари Харесай

Смразяващата кръвта истина за калинките ще ви остави без думи

Калинките – тези дребни животинки са измежду дребното, които не провокират омерзение у хората. За разлика от останалите бръмбари калинките пораждат удивление у млади и остарели. Истината за тях обаче ще смрази кръвта ви.

Калинките са точковидни инсекти и са най-любими на градинарите. Причината е, че те се хранят с по този начин досадните листни въшки. Колкото красиви и потребни да са тези инсекти обаче, се оказва, че зад видимо миловидната осанка се крият чудовищни секрети.

Всички позитиви за калинките, които са ни известни, са истина. Малцина обаче са наясно със скритите и в действителност плашещи истини за тях. Оказва се, че в научното описанието им написа, че те са: развратни и кръвожадни дребни гадинки.

Оказва се, че множеството типове калинки си предават богата палитра от полово излъчени заболявания. Най-големите развратници, които не сортират сътрудник, са така наречен двуточкови калинки. Има и редица типове, които пък са откровени канибали и не се тормозят да изядат себеподобен.

В света типовете калинки наброяват над 5 000. Те надалеч не покриват стереотипната ни визия за алена буболечка с черни петънца. Освен това се оказва, че надълбоко залегналото разбиране, че броят на петната по крилата на калинките дава отговор на тяхната възраст, е безспорен мит и тотална неистина. Една калинка живее най-вече една година.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР