Калина и Емо от първия сезон на Един за друг

...
Калина и Емо от първия сезон на Един за друг
Коментари Харесай

Помните ли Калина и Емо от "Един за друг"? Ето какво се случва с щастливото семейство

Калина и Емо от първия сезон на " Един за различен " бяха измежду най-колоритните, запаметяващи се и симпатични двойки в шоуто въобще. Те не завоюваха предаването, само че пък сигурно покориха сърцата на мнозина хора, които през днешния ден ги следват в обществените мрежи.

Виж още: " Претенциозна и уверена съм ": Анита на Рачков със необичайно обръщение

Животът на риалити двойката се разви супер сполучливо след края на шоуто. Емо и Калина се трансфораха в тотални инфлуенсъри, а в Instagram не стопират да популяризират всевъзможни артикули. Това значи, че очевидно са много търсени и ухажвани от рекламните организации, които се надбягват, с цел да им оферират продуктите си, които те промотират против възнаграждение, несъмнено.

Виж още: Страх, смут, загуби... Наум Шопов се върна към тежък спомен 

Най-голямото благополучие на Калина и Емо не са инфлуенсърските им изяви, а синът им Матео. Семейството им се усили с още един член през 2022 година, а през днешния ден всичко в живота им наподобява друго от деня на раждането. 

" Нямах искания какъв пол да бъде детенцето ни... единствено да го имаме. Нямах визия в главата си по какъв начин бих желала да изгледжа, по какъв начин да се държи, а единствено да се появи към този момент в живота ни. Сега, когато е в прегръдките ни цяла една година, знам, че съм мечтала тъкмо за момче, което да наподобява малко на мен и повече на Емо, а даже и на татко ми ", показа неотдавна Калина към фотото тук:

Виж още: Ново звездно бебе?! Стела Павлова се похвали с вест, уплаши целия интернет

" С пъстри, живи очички и палава усмивка. С пухкави крачета и хвърчащ кестеняв перчем. Благодаря, че си токова адаптивен, сияен и показваш храброст от в този момент! Благодаря, че ни развеселяваш всеки ден и ни даваш смисъл! ", приключва посланието си щастливата мама. Изглежда, че е имало фамилно празненство, с което са отбелязали първата годинка на Матео, който е одрал кожата на майка си.

Виж още: Любов: Сузанита и гаджето в секси фотосесия, направиха си идентични татуси

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР