Калина и Емо от „Един за друг“ вече са горди

...
Калина и Емо от „Един за друг“ вече са горди
Коментари Харесай

Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители

Калина и Емо от „Един за друг“ към този момент са горди родители на момченце
Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители за първи път. Вчера, на 7-ми януари, на бял свят се е появил дребният Матео. Сладурът е с идеални ограничения от 49 сантиметра и 3 330 грама.

Новината за появяването на Матео Калина заяви в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Тя признава, че е желала да роди по натурален път, само че „поради обстоятелствата“ се е наложило малчуганът да се появи на бял свят със секцио.

Калина споделя и че е подготвена да отговори на всички девойки, на които им следва сходна интервенция, тъй като знае какъв брой въпроси и терзания имат.

Решението за бебе Кики и Емо взели преди четири години. Първите опити обаче се оказали несполучливи и двойката потърсила мнение на експерти. Частично запушени маточни тръби станали причина Калина да премине през минимално инвазивна лапароскопска интервенция.

Успешната намеса нараснала шанса за родителство, само че се налагало в допълнение лекуване. По това време пристигнало присъединяване на двойката в риалити формата „Един за друг“ и сложило плана за бебе на пауза. За малко. След фотосите визитите в болничното заведение зачестили и безспорен приоритет за Калина и Емо станала тематиката за увеличение на числеността на фамилията.

Последвало лекуване на лигавицата на матката. И тъкмо когато се заговорило за инвитро процедура, забременяването се случило непринудено. Сякаш, с цел да получи реванш за дългото очакване на бебе, бременността на Калина мина умерено и леко, а раждането – като по учебник, написа marica.bg.
 Калина и Емо от
Калина и Емо от „Един за друг“ станаха родители на момченце сн. Инстаграм

Калина и дребният Матео са в чудесно положение и се чака да бъдат изписани от лечебното заведение при започване на идната седмица.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР