Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукОф, гледах предизборния дебат по Нова за

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукОф, гледах предизборния дебат по Нова за
Коментари Харесай

Корнелия тъпче по умиращото тяло на БСП така яростно, все едно скача на батут…

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Оф, гледах предизборния спор по Нова за външната политика. Горкият Александър Симов от Българска социалистическа партия! Много е раздразнителен. Да защитаваш политическото крушение, което сътвори председателката Нинова в съдружния кабинет, е прекомерно непризнателен труд. Фанатик за свещена празнина, в случай че ми позволите един израз от Емил Мишел Чоран. Евтино словесно съвсем улично жонгльорство, което се пробва да заобиколи истината.

Много изнервящо. Човекът съвсем бе останал без листа, само че в последния миг му измолиха индулгенция от Capo di tutti capi на изтерзаната и съкрушена, разпадаща се „ левица “. Ех, а какви фасони бяха! Но по този начин минава партийната популярност.

Сега крещим и даже сме подготвени да се бием, че Корнелия не е изнесла и един патрон за Украйна и желаеме документи в ефир. За всички е ясно, че износът въобще на оръжие по времето на тази война, е за Украйна. Написаха го даже няколко западни медии непосредствено, че трафиците вървят от и през България.

Ако Българска социалистическа партия в действителност искаше да резервира неутралитет и достолепие пред електората си, Корнелия можеше да се откаже от блажения си пост и да каже, че тя няма да поддържа тези политики на държавното управление. Но на Корнелия в никакъв случай не й е пукало за електората. Тя с ловко „ раздвояване на личността “ се уговаря за маркетинговата опаковка на изневярата. Брутално източва партията като за последно, изцежда последните капки в своя изгода, узурпирала разпада на Българска социалистическа партия през тясна клика от подмазвачи.

Дребните трохи, които клакьорите получават, трансформират политическата архитектура в България в интерес на „ Възраждане “ и на Стефан Янев. Корнелия тъпче по умиращото тяло на Българска социалистическа партия по този начин гневно, все едно скача на батут… И в случай че беше реконструирала партията до приблизително дребна, само че умна, бързоподвижна, подредена и оперативна партия, добре. Каквато е Движение за права и свободи да вземем за пример. Но тя я сви до огледален облик на самата нея. Хаотична, разхвърляна, противоречаща на самата себе си партия, страдаща от подмолност, измами, изменничества, както и от най-тежката болест – неинтелигентно посланичество на политическите й фрагменти. И в този момент Българска социалистическа партия прави акция, като дава обещание на своите гласоподаватели, че ще ръководи още веднъж с Политическа партия и ДБ… Много изискан за дребното останали баби и дядовци в Българска социалистическа партия от когнитивната матрица на комунизма!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР