Калина АндроловаФейсбукЯвор Божанков изтрещя в парламента с изключително остро изказване

...
Калина АндроловаФейсбукЯвор Божанков изтрещя в парламента с изключително остро изказване
Коментари Харесай

Калина Андролова: Божанков изтрещя! Забрави, че ако не беше Нинова, нямаше да види парламента

Калина Андролова

Facebook

Явор Божанков изтрещя в Народното събрание с извънредно остро изявление в цялостен прорез с парламентарната си група. Отдавна споделям, че този човек е ментална част от Политическа партия, само че не и от Българска социалистическа партия.

Откакто отиде в Съединени американски щати на инструктаж за един месец се върна още по-нахален и неуправляем.
Напълно не помни, че нямаше да види парламент, в случай че не беше Корнелия Нинова.

Най-неприятни са неблагодарниците, които драпат по кариерната стълба, и неизбежно газят по главите на довчерашните си благодетели, тъй като им се постанова да обслужват новите си господари.

Съединени американски щати отново заложиха на комичен човек, който може да са маршрутирали, само че когато изначално не са пресметнали нелепостта му, стават очевидци на общественото му стремително самоубийство.
Гледахме този анимационен филм и с Кирил Петков напълно скоро.

Ясно става какъв брой коства Божанката, откакто съобщи при Ризова, че и той е научил американците на нещо. Освен че е докладвал мислите и оценките си за политическата конюнктура у нас, не виждам на какво може Божанката да е научил американските психолози, които са го измервали във всяка минута от едномесечния му престой.

Язък, образованието им е било на вятъра. Яворчо небрежно провали интервенцията. Къде ще го конфигурират в този момент по този начин осветлен?! Нещата в този бранш би трябвало да се случват по-тихичко, по-внимателно, не толкоз гръмогласно и ясно. Ама Божанката няма самообладание да се огласи.

Такива като него са мнооогооо. Пробват ги и и ги изхвърлят като непригодни. На Божанката би трябвало някой да му каже, че не е задоволително единствено да подкрепяш Украйна и да се обявиш против Русия, с цел да придобиеш тежест. Да, това е насочна точка. Но не е задоволително.

Трябва още и да не си неуместно деятелен, да схващаш даже неизказаните задания, да имаш нюх за действителната си стойност посред общата реалност и прочие Иначе произвеждаш несъответстващи придвижвания, както видяхме с Кирил Петков...
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР