Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукСпекулата с газа ще изяде

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукСпекулата с газа ще изяде
Коментари Харесай

Спекулата с газа ще изяде главите на Кирил и Асен

  Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Спекулата с газа ще изяде главите на Кирил и Асен. Те си мислят, че са толкоз огромни разбирачи, че никой не може да им разбере халтурите, които спретнаха. Е, не са… Съвсем скоро ще забележим ново издание на Кирил и Асен, изцяло изтрезнели от краткотрайната финансова омая… Окопаването зад още по-яростна нападателна реторика няма да помогне, таман противоположното – задълбочава грешката.

Имам чувството, че тези хора, тъй като разполагат с някой и различен милион, и тъй като ги викат на диалози на „ Козяк “, се усещат недосегаеми и единствени като алтернатива. Липсва им опит и разум да преценяват, че не са САМО те. Никога не са били единствено те. Стратегиите на това посолство не са толкоз обикновени, колкото се самозаблуждава Кирил Петков с нещастната си глава. Не всичко, което му споделят, е тъкмо това. Куртоазията и дипломатическият език са характерно умеене в сходни контакти. За да схванеш какво ВСЪЩНОСТ желаят да ти кажат, а и какво по-късно ще създадат, без значение какво са споделили, се изисква да имаш разбиране от тази материя.

Самозабравяне без разбиране води до неуспех. А свеждането на политиката до персонални страсти, възмездие и дебелоглав е най-неприятната неточност, защото в политическия живот местата доста бързо се сменят. Днес се разпореждаш, на следващия ден се разпореждат с теб. Кирил Петков е прекомерно разсеян за политик. Освен инструмент, в случай че въобще можеш да го ползваш, службите постоянно са и паралелна власт, до момента в който си на власт. Така че използването там е взаимна. Кирил Петков борави недодялано и импулсивно с тези „ сложности “, което не е закононарушение, че е новопостъпил. Но никой не очакваше, че ще е чак толкоз необут, че да се заобиколи с още по-боси от него… Ленчето и друзья..
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР