Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукМинистърът на енергетиката: „Прословутите 7

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукМинистърът на енергетиката: „Прословутите 7
Коментари Харесай

Схемаджии, обучени да мамят неразбиращите от корпоративно шмекерджийство

  Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук

Министърът на енергетиката: „Прословутите 7 танкера в действителност не са контрактувани, а сме на равнище оферта“… Абсолютни буфосинхронисти! Ако бяха останали 4 години, щяха да ни унищожават изцяло, като ни изясняват, че чезнейки от мизерия, в действителност ставаме Швейцария и че в случай че не го разбираме този незабележим подем, значи сме от мафията.

Това са схемаджии, подготвени да мамят неразбиращите от корпоративно шмекерджийство. Предлагат измислици за наивниците-инвеститори и след това си обират крушите дружно с парите. Стартъпът за велики изобретения се е провалил и толкова. Това е прочут род в измамите и нашите сполучливо работят в този бранш. Източване на доверието и след това пушек да ги няма. Компанията „Булгаргаз“ е докарана до несъстоятелност. Разпад и неистини.

Политическа партия би трябвало да паднат до под 4%, а не да ни изясняват, че ще вършат избирателен фронт. Пътят до морето, за Северното Черноморие, е пристъпен изключително към Велико Търново единствено за луноход…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР