Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРОбаче Корнелия е странен партиен

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРОбаче Корнелия е странен партиен
Коментари Харесай

Стане ли Терзиев кмет, София ще се управлява от цивилизирани демуазели!!!

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

Обаче Корнелия е чудноват партиен водач. Как е допустимо претендентът ти да има някакъв късмет и ти да пречиш по всякакъв метод?! Ако Корнелия смята, че триумфът на Ваня по-късно ще сътвори условия, с цел да я махнат от управителната позиция в партията, права е.

Защото Ваня ще удостовери, че триумфът на Българска социалистическа партия идва отвън нейната тяснопартийна власт и че на всички към този момент им е писнало от унищожителната вътрешнопартийна политика, която Корнелия ползва. Никога не съм си падала по демодираното левичарство на Ваня, само че Ваня към този момент се състезава, и е смайващо по какъв начин един партиен водач може да е толкоз вперен и зависим на персоналните си омрази, страхове и стеснен небосвод. Извън вътрешния свят на Корнелия Нинова също има свят! На балотажа за София залогът е доста по-голям от локално ляво или дясно. Става дума за налагане на неолибералната рукола и шоковите прекарвания (като цел на живота) в търсене на някакви типове идентичности, където нормите на неустрашимост и национална отговорност са заместени от ситуационен пол според от концепцията за съответната оргия на фона на пици с кристали.

И алтернативата не е сред будителите и бай Ганьо и Андрешко, както се показва научният служащ Денков. Въпросът е доста по-сложен. Раздробяването на нациите на групи и включването им в наднационални мрежи по безусловно новоизмислени и преднамерено инструментализирани признаци е технология в подтекста на глобалистката теория. Марксистката и социалдемократическата левица завърши, роди се левицата на политиките на идентичностите и мултикултурализма.

Поощряваме психическите девиации и претенции на един куп маргинализирани групи, с цел да имаме въобще някаква идеология. Тъй като левичарските битки от предишния век бяха закрити като нужда. Дневният ред на левицата се промени. Работниците бяха изоставени в един свят на хиперактивно его, разширяваща се през 90-те междинна класа, фиксация върху удоволствията и прекаленостите. Изобрети се свят на консуматора, хората към този момент не са „ служащи “, те са потребители на артикули, през които търсят своето изложение. Управление на маргинализирани групи – това е новата форма за власт, която прогресивната левица усвоява и популяризира в световен ред.

В нашия микросвят тимът на Терзиев съставлява БЪЛГАРСКАТА ДЯСНА ЛЪЖА НА УРОДЛИВОТО НОВО ЛЯВО! Съжалявам, че би трябвало да го кажа. Терзиев не е бай Ганьо, драги ми премиере, само че политическият му клуб е принт на Маргариди от „ Криворазбраната цивилизация “ на Войников. Маргариди ни твърди: „ Мосьо, медам е медмуазел, тряба да знаете, че през днешния ден сички свят крачи с великански крачки към напредъка, и цивилизацията у сичките народи е достигнала върха си, сал вий сте останали в темотата; сичките вървят из пътя на цивилизацията и от ден дневно стават по-цивилизовани, сал вий стоите и не щете да са цивилизовате. Кога е така, както сте хвърлили потурите, фермените и дългите джобета, па сте облекли панталони; така също тряба да махнете тези дебелашки хора и да ги заместите с европейските дансове. Тогаз, който европеец ви види, ще рече: отлично, и тез хора стъпали в пътя на цивилизацията. “ Маргариди имаше отношение и към дамите: „ ЗА ЕДНА ЦИВИЛИЗИРАНА ДЕМУАЗЕЛА СРАМЪТ ЗНАЧИ НУЛА, НИТО ИМА ИДЕЯ ЗА СРАМ. “ Вижда се, че към Терзиев има доста демуазели. Стане ли той кмет, София ще се ръководи от цивилизирани демуазели!!!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР