Калина АндрожлжвоСвинщината по българските медии продължава през гостите, които канят.

...
Калина АндрожлжвоСвинщината по българските медии продължава през гостите, които канят.
Коментари Харесай

Калина Андролова: Свинщина по медиите! Връщайте мандата, pigs!

Калина Андрожлжво

Свинщината по българските медии продължава през гостите, които канят. Сега спешно отново се скрихме зад потребността от евроатлантически кабинет. Най-добрата пералня!

Колкото и да са олигофрени Политическа партия, колкото и да са некадърни, колкото и да са дискредитирани, " длъжни сме " да ги приемем, надали не, щото видите ли, ни би трябвало евроатлантическо болшинство.

Абе, я се застреляйте! Като желаете кукли, изобретете умни кукли! Дайте умни хора. Кики, Лена и Асенчо си ги върнете във фабриката, щото са дефектни. Произведени са без мозък. Параванът с петата колона към този момент не работи и звучи като за невежи хора. Защото тъкмо ТЕ са петата колона. И то най-абсурдната допустима, на некадърния план за ремонт на държавността в България.

Наблюдавам спешен пиар за замазване на смазващата политическа грубост, издънките и изключителната надменност на управлението на Политическа партия в желанията за властване.

 

Държавата ни се дирижира от две-три медии, през които платените анализатори, кръжащи към Политическа партия и неолибералните ядра, ни коментират все едно приказват на дебили какъв брой " обикновено " държание са имали Политическа партия на сбирката си, какъв брой е евроатлантическо всичко, какъв брой било високоуправленско да се " утвърждават " шефовете на служби и по какъв начин това значело нещо друго, да вземем за пример било обвързвано с достъпа до класифицирана информация.

Безсрамна перачница от страна на неолибералния планктон. Явно от дълго време не са най-умните и най-красивите, щото тежко издишат.

 

Кирил Петков, който е формен ид**т отърча до европата да търси помощ, че да натискат Борисов за онази коалиция на приклекналите!

Ако ГЕРБ поддържа боклуците, ще загуби повече в сравнение с си показва в този миг.Това ще бъде партия на унизителното съглашателство пред потвърдения дебилитет на Политическа партия. Това няма да е коалиция на спасението, таман противоположното – ще бъде коалиция на забележимата заплаха.

Връщайте мандата, pigs!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР