Калин Йонов поема ръководството на най-старата хартиена фабрика в България

...
Калин Йонов поема ръководството на най-старата хартиена фабрика в България
Коментари Харесай

Заводът за хартия в Белово с нов директор и план за развитие

Калин Йонов поема управлението на най-старата хартиена фабрика в България " Завод за хартия Белово " АД.

С подготовката и стартирането на капиталовия проект за възобновяване, компанията поема ново начало по пътя на развиването на обичайна българска марка " Белана ".

Бордът на компанията назначава Калин Йонов със задачата да реализира новата визия и тактика. Той е работил повече от 10 години на висши управителни позиции в дивизия " Рециклиране " на холдинга " Viohalco ". Йонов има необятен мениджърски опит в организационното преструктуриране, развиване на продажбите, логистиката и финансовите бизнес проекти. Неговият главен фокус ще бъде обновяването на индустриалния развой и продуктовото портфолио на завода, като дава на потребителите висококачествени български артикули.

Заместник-председателите на Борда на шефовете на " Завод за хартия Белово " АД - Димитрис Зеритис и Георгиос Зеритис, показаха уверението си, че той е точният човек, който ще отстоява философията на " Зеритис Груп " - " Насърчаваме развиването. Управляваме смяната ".

" Завод за хартия Белово " има 120-годишна история. През 1997 година фабриката сполучливо се приватизира от " Зеритис Груп ". Предприятието се е утвърдило като един от най-надеждните български производители на хартия в България и пазарен водач в индустриалните и домашен произведения от тишу. Основната марка на компанията - Белана е желана и се употребява с доверието на няколко генерации български консуматори с цялостната си гама артикули във всички категории - кухненски ролки, тоалетни хартии, носни кърпи, кърпи за лице и салфетки.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР