Калин Врачански закъса за гаджета и не може да задържи

...
Калин Врачански закъса за гаджета и не може да задържи
Коментари Харесай

Калин Врачански не може да задържи жена до себе си

Калин Врачански закъса за гаджета и не може да задържи жена до себе си за повече от една-две седмицил Като главната причина е прекомерно огромната му натовареност, издават околните му. Мачото до толкоз се вживявал в функциите си, че успявал да уплаши даже и колежките си, с които дели легло понякога, написа "Телеграф ".

Първоначално дамите изпадали във екстаз, че с изключение на с Калин, ще спят и с героя, който разучавал. Но в един миг той толкоз се вживявал в ролята си, че успявал да провокира стрес у интимната си партньорка.

Врачански бил занаятчия да се прави на съответния воин, само че постоянно прекосявал границата. Напоследък той постоянно се правел на Франкенщайн и това съумяло да ужаси последното му завладяване - студентка четвърти курс в НАТФИЗ. Момата не издържала и 10 дни и си събрала нещата, с цел да си откри някой не толкоз прочут, само че и не толкоз захласнат от функциите си артист.

Врачански си имал няколко обичани заведения в центъра на София, в които ходели най-вече млади театралки и актриси. Там той обичал да прави свалки, които били за по една-две нощи, а след това следвала разлъка.

Една от забивките му непосредствено му декларирала, че желае да го режисира в студентския си план. След няколко нощи с артиста обаче й се наложило да спре със секса за известно време. Като не пропуснала да се оплаче, че на Врачански не му би трябвало жена, а нимфоманка, която да издържи на ненаситното му движение и опити.

Единствено колежката му Силвия Петкова се задържа с него за по-дълго.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР