Калин Врачански влиза всяка седмица в хола ни като неустоимия

...
Калин Врачански влиза всяка седмица в хола ни като неустоимия
Коментари Харесай

Калин Врачански: Влюбен съм, но няма да се оженя никога

Калин Врачански влиза всяка седмица в хола ни като неустоимия чаровник Деян от "Господин Х и морето ". На премиерата на сериала той се появи в обичаната си жена и в този момент в изявление за списание DIVA разкрива какво го притегля в една дама, дали желае деца и за какво в никакъв случай няма да мине под венчило.

-В сериала „ Господин Х и морето “ играеш първата си комедийна роля. По-голямо предизвикателство ли се оказа от трагичните, в които сме привикнали да те гледаме?

-Комедийните функции в действителност са огромно предизвикателство за мен, тъй като аз съм трагичен артист. Затова и одобрих. Материалът ми се стори забавен. Стоян Радев, с който се познаваме от 20 години, е друга от аргументите. Вдъхнови ме. Имаше моменти, в които даже спирахме камерите, тъй като ни беше доста смешно по време на фотосите.


-Когато се видя най-после, хареса ли ти по какъв начин си се справил?
Не обичам да се виждам, тъй като съм доста сериозен. Чак в този момент на медийната прожекция се видях. Когато работя, се поверявам напълно на режисьорите. Все отново те са корективът. Обсъждаме задоволително дълго време и по тази причина знам, че това, което сме снимали, се е харесало на екипа. В случаите, в които се виждам, не се одобрявам и след това изпадам в своите недобри моменти. Затова заобикалям да го върша. Искам да си го спестя. А и за какво да го върша? Вече самият артикул е сниман, не е като на театралната сцена. Там още на идващия театър може да поправиш грешката си. Когато излезе едно зрелище, то се сблъсква с публиката и стартира да живее своя живот. Оттам нататък ти виждаш къде си сбъркал и къде си бил правилен. В киното не е по този начин.
-Има ли нещо, по което си приличаш с твоя воин Деян?
-И двамата не гледаме на живота прекомерно съществено. Винаги би трябвало да се подхожда с подигравка и даже със самоирония.
-В сериала прелъстяваш четири красиви дами, с коя твоя колежка ти беше най-лесно да снимаш интимните подиуми?
-Когато снимаш интимни подиуми, постоянно е внимателно, тъй че няма елементарно или мъчно. Е, обикновено е да има терзания, когато за първи път си с някоя актриса, тъй като не знаеш какво ще се получи. Но постоянно подобавам с концепцията, че това е работа, която би трябвало да се свърши. Деян жестоко се възползва от дамите. Когато обаче се влюбва в една от тях, се оплита в любовта и стартира да потъва. Започва да премисля кое е значимо и кое не.
-А ти самият влюбен ли си сега, имаш ли другарка?
-Винаги съм бил влюбен и е имало жена до мен. Шегувам се, естествено. Да, имам другарка. Влюбен съм сега. Ще кажа единствено, че е страхотна. И се веселя, че не е попаднала на подобен мъж като героя ми.
-На какви качества държиш у една жена?
-Преди всичко да се усещам добре с нея и да ме кара да се усмихвам. Ако започнеш да не искаш да се прибираш вечер, значи работата не е на добре.
-Сигурно откогато стана известен, повече ти върви с нежния пол?
-Имал съм моменти, в които ми е вървяло, и такива, в които не е. Може би с годините, с известността станах по-предпазлив и деликатен. А и преди съм бил по-млад, правил съм своите неточности.
-Носи ти се славата на плейбой, можеш ли да бъдеш моногамен?
-О, несъмнено, че мога. Когато е самичък човек, обикновено е да пробва. Когато съм влюбен обаче и имам всичко належащо, за какво ми е да диря друга.
-Преживявал ли си доста разочарования в любовта?
-Естествено. И съм плакал за жена, това е обикновено. Професията ми е прочувствена и с цел да я упражнявам както би трябвало, належащо е да демонстрирам усеща.
-Искаш ли към този момент да станеш татко?
-Ако стане - стане. Когато се трансформира във фиксидея, е притеснително.
-Досега за какво не се е случвало, когато си бил в сериозна връзка?
-По-скоро сме се разминавали. Или аз не съм желал, а тя е желала, и противоположното.
-А бил ли си на крачка от женитба?
Не, това няма и да го направя. Двама души може да си живеят отлично дружно, без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, само че считам, че подписът по-скоро би развалил една чудесна връзка. Имам задоволително образци пред себе си с другари, които имат несполучлив брак. Може би по тази причина нямам доверие в него. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си моето.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР