Калин Врачански влезе в ролята на героя си от най-новия

...
Калин Врачански влезе в ролята на героя си от най-новия
Коментари Харесай

Калин Врачански засипа с рози непознати

Калин Врачански влезе в ролята на героя си от най-новия български сериал „ Господин Х и морето” и засипа с рози всички дами, пристигнали на предпремиерната прожекция . Звездата играе неудържим за дамите лъжец, който взема решение да заживее във Варна и стартира да се показва за почитан преподавател, дошъл преди малко от Финландия. В обкръжението му незабавно се завъртат няколко красиви жени- в функциите Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, а срещата им поражда куп комичния обстановки.



Авторите на сериала обаче са безапелационни, че той не е единствено комедия, само че и престъпна драма, наситена с препратки към настоящето положение на политиката и образованието у нас. Алекс Сърчаджиева не пристигна на предпремиерата, ангажирана с изнасянето на 40 дни от кончината на брачна половинка й Иван Ласкин. Нейната колежка Доротея Толева- близначката на дамата до продуцента Андрей Арнаудов Емануела, зарадва всички зрителки с новината, че сериалът ще поддържа специфичен блог за протичащото се с нейната героиня и по този начин всички ще могат да й пишат с мнение за личността на героинята й.

„ Господин Х и морето”, който е сниман през лятото на 2018 година главно във Варна, стартира излъчването си от 1 март по Нова телевизия. Заснетите серии са 12 и те ще се излъчват всеки петък от 20 часа. В сериала вземат участие още Стоян Радев, Любен Кънев и Стефан Щерев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР