Калин Врачански възкръсна. Героят му от Братя“ се върна от

...
Калин Врачански възкръсна. Героят му от Братя“ се върна от
Коментари Харесай

Калин Врачански възкръсна в „Братя“

Калин Врачански възкръсна. Героят му от „ Братя “ се върна от мъртвите. Екранният Борис Донков в сериала, изигран от артиста, бе погубен в края на втори сезон. Изненадващо за всички той се появи за последните няколко серии от финала на сериала.

 

Смяташе се, че Калин се е скарал с продуцентите на лентата и по тази причина е навън от продукцията. Врачански обаче изясни, че поради постановката на мюзикъла „ Баща ми бояджията “, в която изпълняваше основната роля го е предиздвикала да излезе от кримката.

Много от почитателите на „ Братя “ бяха не запомнили за Калин до момента в който внезапно лицето му не се появи в сериите.

Ролята на звездата този път е друга. В първите два сезона той изигра един от двамата братя Борис Донков. Героят му бе опожарен, до момента в който се лекуваше в болничното заведение от някогашната жена на брат му му - мафиота Денис Топалов.

Екранното му семейство ритуално се сбогува с Врачански, но при следствието на останките след случая не беше намерено човешко ДНК, което остана мистерия за контрольор Йосифов, който проверява случая.

Новата роля на артиста още веднъж е на ченге. Този път играе чужденец - контрольор от „ Европол “ Брад Дейвидсън. Явно въпреки всичко някой е съумял да помогне на героя на Врачански да се избави от пламъците. Кой е той ще се разбере на финала на сериала, който е на следващия ден писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР