Калин Врачански се подготвя да става баща, узна HotArena. От

...
Калин Врачански се подготвя да става баща, узна HotArena. От
Коментари Харесай

Калин Врачански чака бебе от новата си жена

Калин Врачански се приготвя да става татко, разбра HotArena. От 2 години артистът е бясно влюбен в художничката Александра Стоянова, а преди няколко месеца показа, че концепцията за общ правоприемник не им е непозната и май проектите им бързо са станали действителност. През последните седмици обичаната на Врачански отсъства от обществените мрежи и към този момент не споделя фотоси от живота си. Според осведомени суеверната Алекс настойчиво криела новината, че е бременна и не желаела никой да научава за идното благополучие.

Въпреки, че връзката им с Калин е публично притежание от дълго време, двамата не престават да не се обявяват в обществените мрежи и нямат нито една обща фотография дружно. 39-годишният артист предпочитал да държи Алекс отвън светлините на прожекторите, а и самата Алекс не търсела популярност поради името на обичания си. Освен художник, тя е притежател на малко ателие за изобразяване в София, където всеки искащ може да създаде своя картина под нейно управление.

Покрай карантината обаче и тя, и Врачански останали без приходи, само че успявали да се оправят. Дори и в тежките моменти били като семейство, въпреки да нямат брак. Звездата от " Братя " е безапелационен, че женитба няма да има, защото не има вяра в брака. За децата бил на друго мнение и сигурно желал повече от един правоприемник, тъй като самият той има брат и сестра, написа Ретро.

Преди да се обвърже с Алекс, той имаше дълга връзка с актрисата Силвия Петкова, с която са другари и до през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР