Калин Врачански отдавна се води, че има страх от обвързване.

...
Калин Врачански отдавна се води, че има страх от обвързване.
Коментари Харесай

Свърши се! Калин Врачански остава стар ерген заради изчадията в „Ергенът“

Калин Врачански от дълго време се води, че има боязън от обвързване. Той трансферира 40-те, а към момента не е имал същински сериозна връзка.

Актьорът желае да има деца един ден, само че тази му фантазия от ден на ден се отдалечава, виждайки какви дами са българките.

Като представителна извадка са тези от „ Ергенът “. Повечето от тях са на извънредно ниско интелектуално равнище, а даже и не са красиви външно.

Звездата от „ Стъклен дом “ се стреснал от Габи и Елисавета образно. Както е известно, първата е замязяла на мумия след голям брой хирургически интервенции. За втората пък интензивно се приказва, че е някогашен мъж.

Досадното държание на Елена, злобните намеци на Валерия и непрекъснатото „ дуднене “ на Пам изцяло отчаяли Калин, че има жена, за която може да се венчае.

Освен това той бил шокиран и от физическата експанзия в риалитито. 19-годишната Теодора хвана жестоко за косата танцьорката Мони още в първите епизоди и едвам не я преби.

Мнозина от феновете дефинираха участничките в „ Ергенът “ като изчадия поради ниската им просвета и склонността им да нарушават непрекъснато разпоредбите на предаването.

Калин Врачански е върл ерген и май ще си остане подобен. Интересно щеше да бъде, в случай че той беше поканен за ролята на Ергенът. Най-вероятно нямаше да може да сдържи отвращението си, само че и надали би приел сходна роля.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Калин Врачански Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР