Калин Врачански навлезе в модерния и много перспективен бизнес за

...
Калин Врачански навлезе в модерния и много перспективен бизнес за
Коментари Харесай

Калин Врачански и гаджето му започнаха доходен бизнес

Калин Врачански навлезе в модерния и доста перспективен бизнес за намаляване и създаване на здравословни привички. Актьорът и половинката му Алекс завъртяха летни стратегии за хора, които желаят да почиват в планината и дружно с това да смъкват някое и друго килце с йога и веганска диета. Те се организират на Боровец, а цените потеглят от 145 лв. дневно на човек, откри "Уикенд ".

Рекламата на стратегиите за здравословна отмора се върти от няколко дни в интернет, а на напред във времето в нея се вижда ясно Калин Врачански, затворил очи като при медитация. На назад във времето е млада русокоса дама, която също медитира. Макар и да не е на фокус, задоволително ясно проличава, че това е приятелката на артиста – Алекс, с която той към този момент от няколко години живее.

Хубавата русокоска към този момент върти ателие за изобразяване с вино в центъра на София, в рекламата на което също взе участие Врачански. Говори се, че с майка ѝ управлявали и магазин за био артикули. Сега Алекс май е решила да разшири бизнеса и по образеца на лекар Емилова да събира почитатели на здравословния метод на живот, които да отслабват дружно. Само че, за разлика от фамозната докторка, художничката не ги държи на чай и ябълки дни наред, а ги кара единствено да се въздържат от консумация на храна с скотски генезис.

Програмите, които предлага, са две. Първата е с по-лек режим и включва лекции за здравословния метод на живот, занимания с йога, гимнастика, фитнес, прилагане на басейн в първокласния хотел, в който се настаняват клиентите, медитации, кино, креативен ателиета, кулинарни работилници, анимация за децата, до момента в който родители им се занимават със себе си. Храната е напълно веганска и включва всевъзможни съвременни артикули като лимец, чия, киноа, матча и така нататък Цените потеглят от 145 лв. дневно, само че единствено в случай че си се записал най-малко за 3 седмици в програмата. Ако си в нея единствено за седмица, най-ниската цена е 160 лв. за настаняване в студио с още един човек. Ако искаш да си самичък, цената е 216 лв. на ден.

По-скъпата стратегия включва, с изключение на всичко към този момент изброено, и съвещания с диетолог, нутриционист (без да се изяснява разликата сред двата типа специалисти), експерт по физическа интензивност и доктор. Освен това на клиентите се изготвя персонален хранителен режим, наблюдават се тяхното тегло, кръвно налягане, пулс, кръвна захар и някои други индикатори. В рекламата се твърди, че по този начин прекарвал лятото Калин Врачански. Дали е правилно? Засега доказателства няма, само че при положение, че взе участие в управлението на бизнеса, най-вероятно артистът в действителност при всяка опция е на Боровец, с цел да следи какво става там. Иначе той обича да прекарва летните си ваканции на къмпинг край родното море.

Макар да е звезда, Калин, както всички останали артисти, пострада финансовно по време на пандемията. Ангажиментите му понижиха, хонорарите – също, и най-вероятно е решил да се оглежда за нови способи за припечелване. Половинката му Алекс, въпреки на пръв взор да наподобява нежна и нежна, е много инициативна, а самият артист е разкривал, че я бива с всевъзможни здравословни кулинарни предписания. Най-вероятно тя е в основата на новото бизнес начинание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР