Калин Врачански лети на крилете на любовта, след като преди

...
Калин Врачански лети на крилете на любовта, след като преди
Коментари Харесай

Ето я новата на Калин Врачански

Калин Врачански лети на крилете на любовта, откакто преди близо две години се раздели с последната си другарка. Врачански, който изчезна от малките екрани след сериала „ Братя “, интензивно работи в театъра, а в свободното си време обикаля Европа дружно с новата си другарка. 42-годишният актьор не обича да приказва за персоналния си живот, тъй като счита, че няма значение с кого си лягаш и ставаш, а значими са креативните достижения. Затова ревностно крие самоличността на новото си момиче, написа Хотнюз.



Връзката сред двамата е сериозна, тъй като с младата дама той първо бе на екскурзия в Малта, а след няколко седмици двамата отскочиха и до Италия. В страната на Ромео и Жулиета влюбените означиха рождения ден на гаджето на Врачански, която е най-малко 20 години по-млада от него. Последната обществено оповестена връзка на актьора бе с русокоската Александра Стоянова, която се умори да чака годежен пръстен от него.



Въпреки че дълги години живяха дружно в центъра на София и даже устояха на коронавирус блокадата на живота отново един до различен, те по този начин и не станаха родители. Художничката Александра даже се разхождаше с годежен пръстен на ръката си, само че през днешния ден Калин към този момент е влюбен в младата брюнетка, която се занимава с реклама.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР