Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат

...
Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат
Коментари Харесай

Ново 20! Калин Врачански ще се жени

Калин Врачански, който този сезон феновете на Нова тв гледат в сериала „ Господин Х и морето ”, не познава почивката. Актьорът работи на цялостни обороти от 2010 година, когато се популяризира като Камен Касабов в сапунката „ Стъклен дом ”, написа " Уикенд ".

Оттогава все е ангажиран, като много постоянно уговорките му в киното, малкия екран и театъра се припокриват дотам, че е безспорна мистерия по какъв начин съумява да ги съчетава и да е пълностоен на всички места.

„ Голяма част от живота ми минава в работа. През деня малко време ми остава за персонален живот. От заран до вечер всичко се върти към уговорките ми. Не съм единствено аз по този начин, с цел да кажа, че съм някакъв луднал работохолик. Много хора са по този начин. Но се стремя всичко да бъде изпипано и да изисквам от другите. Хубаво е да има условия, стига да не са безпочвени, хубаво е да не се съгласяваш с всичко, да се търси разговор, в който да се намират правилните решения ”, показа неотдавна Калин.



Калин Врачански постоянно е отклонявал съответните въпроси, които касаят персоналния му живот. Кога ще се задоми?: „ Като му пристигна времето ”. Преди време даже показа, че майка му спряла да го пита, оставила нещата сами да се случват, тъй като с натискане не става.

Търсенето към този момент е завършило, тъй като Калин неотдавна се появи обществено с публична своя половинка. На представянето на сериала „ Господин Х и морето ” той дойде с ефектна дама, която се оказа неговото гадже. Отношенията им са съществени, а дамата до него се занимава с бизнес. С това завършват и детайлностите за нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР