Калин Врачански и Ирен Кривошиева са сред участниците в първия

...
Калин Врачански и Ирен Кривошиева са сред участниците в първия
Коментари Харесай

Калин Врачански и Ирен Кривошиева са в първия актьорски курс на Лий Страсбърг“ у нас

Калин Врачански и Ирен Кривошиева са измежду участниците в първия актьорският курс на световноизвестния институт по спектакъл и кино " Лий Страсбърг " у нас, оповестяват уредниците.

Сред определените са също Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Ясен Атанасов, както и студенти от Националната академия за театрално и кино изкуство " Кръстьо Сарафов “. Освен български артисти, уъркшопът на " Лий Страсбърг “ има и интернационалните участници, които дойдоха в София особено за курса.

Един от приключилите уъркшопа ще получи и цялостна стипендия, покриваща едногодишно образование в института в Лос Анджелис.

" Поздравявам ви за присъединяване в този уъркшоп. Ценим вашите старания да надграждате уменията си в специалността. Вие сте търсещи хора, а ние поддържаме и постоянно ще бъдем сътрудници на планове точно за хора, които желаят да се развиват. Вярвам, че тази самодейност ще ви е извънредно потребна “, сподели в поздрава си към участниците заместник-кметът Мирослав Боршош.

" Благодаря, че видяхте в този уъркшоп опция за професионално развиване. Днес се сбъдна една моя фантазия ", благодари на 16-те определени артиста актрисата Кристина Верославова, уредник на курса.

Институтът " Лий Страсбърг ", който има бази в Лос Анджелис и Ню Йорк, продължава 5 седмици. Обучението в София се води от Пол Ръш, учител от института и член на The Actors Studio. Дейвид Страсбърг, наследник на Лий Страсбърг и сегашен шеф на института, ще има онлайн мастър клас във финалната седмица. Актьорите ще имат опция да преминат и през специфичен онлайн мастър клас с Томас Съливан - един от най-значимите кастинг шефове на Холивуд, направил кастинга и на спечелилия " Оскар " филм " Зелената книга ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР