Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала

...
Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала
Коментари Харесай

Калин Врачански е силно обиден на колегите си от сериала Братя

 Калин Врачански е смъртно афектиран на сътрудниците си в сериала " Братя " на Нова телевизия, написа " Уикенд ". 

Звездата на продукцията, който бе най-разпознаваемото лице в нея при започване на първия сезон, не можел да елементарни, че феновете не го харесват толкоз, колкото очаквал. От оскърбление той спрял да беседва с екипа и не се появил даже на празненството след финала на фотосите на сезон 2 преди десетина дни, настояват осведомени.

Още в първите епизоди на " Братя " 2 героят на Калин – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите изхвърли артиста от снимачния развой за доста дълго време, макар че неговото лице е главното, с което се популяризираха новите епизоди.

Според слуховете, екипът е търсел метод да понижи екранното наличие на Врачански, без в това време да се лиши от неговия воин, който е главен за сюжета – единият от двамата братя, към които се върти действието. Най-хитрото решение било Боби да изчезне.

Оказва се обаче, че освен героят, само че и самият Калин сякаш се е изпарил от компанията в " Братя ". Няма го в нито един от клиповете от снимачния развой, които в последно време се популяризират от съвсем всички други артисти в продукцията. Звездата пази толкоз прецизно безмълвие към сериала, че основава чувство, че изобщо не се интересува от него.

Колежката му Йоанна Темелкова да вземем за пример, за чиято героиня Лора преди началото на сезон 2 не беше ясно дали е жива, не спря да пуска в обществените мрежи фотоси от работата в " Братя ", въпреки да не разкриваше дали продължава присъединяване си в продукцията. За разлика от нея Калин се държи по този начин, все едно в никакъв случай не е работил там. Говори се, че звездата не можел да преглътне, че публиката харесва сътрудниците му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат Владимир Михайлов, за който малко фенове бяха чували, преди да го видят в ролята на Денис Топал, бързо стана най-популярното лице в сериала и бе разгласен за новия секссимвол на малкия екран. 

Колкото повече звезди заблестяват в " Братя ", толкоз повече потъва славата на Калин Врачански. Това блъснало съществено по егото на артиста, настояват хора от продукцията. Досега той не е преживявал сходно крушение. В каквито и тв продукции да е взел участие, даже и в безспорни провали като " Господин Х и морето ", Калин неизбежно е бил огромната звезда на екрана. Сега за първи път изпада в миманса и съгласно осведомени, го претърпява извънредно мъчно. Стигнало се е до такава степен, че сътрудниците му да се пробват да го убеждават какъв брой е значим за тях. Но макар техните уверения артистът виждал неуспеха си и, вместо да вини себе си, търсел повода в другите. Дари на феновете им прави усещане странното държание на Врачански. " Сърдит ви е, че харесвате повече брат му ", майтапят се те между тях в мнения на почитател страницата на " Братя " във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР