Калин Врачански е от хората, които не обичат да говорят

...
Калин Врачански е от хората, които не обичат да говорят
Коментари Харесай

Жената, с която Калин Врачански ще прекара празниците

Калин Врачански е от хората, които не обичат да приказват за персоналния си живот, само че обожават да описват за работата си. Преди време артистът описа себе си пред нас в едно изявление като безспорен работохолик, който има потребност от свободно време. Проблемът му е, че когато успее да се измъкне, осъзнава, че работата му липсва.
 Калин Врачански сред драмата и комедията
Калин Врачански сред драмата и комедията

Актьорът за възприятието да играеш 10 години „ Ревизор “, за лапсусите и за представлението, което постоянно ще помни

Покрай наближаващите празници Калин Врачански очевидно въпреки всичко е съумял да откри такова, за да си почине. И до момента в който повече българи по това време на годината избират слънчева Испания или Италия за почивка, то артистът се насочи към друга дестинация.

Калин не е доста деен в обществените мрежи и рядко разгласява фрагменти от персоналния си живот. В множеството пъти постовете му са свързани с работата му, информирайки почитателите си за някой нов план, в който взе участие, било то в киното или в малкия екран.

Този път обаче е друго. От кратко видео, което показа, се вижда, че Калин Врачански е избрал да почива на по-студено. Става дума за Югозападна Англия и графство Девън. От клипът и фрагментите на Калин може да се почувства невероятната атмосфера там, с помощта на красивите водопади, реки, мостове, скотски свят и селски къщички.
 Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански приказват
Когато Цветана Манева, Алекс Сърчаджиева, Александър Сано и Калин Врачански приказват " за любовта... "

Между музиката и думите

От въпросното видео обаче се вижда и нещо друго, което ни направи усещане, а точно, че артистът е в компанията на мистериозна дама. Не е ясно коя тъкмо е дамата, с която Калин Врачански е решил да прекара празниците, само че по всичко проличава, че двамата са щастливи да бъдат дружно на това магично място. Компания им прави и един необикновено сладостен френски булдог, който по всяка възможност е на артиста. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР